Favorit i repris...

.....tänk så fort tiden går....

från...


till...


och givetvis, den lilla byrackan...Trevlig helg på er...

Kommentarer
Postat av: Becka

Milla var för go när hon var som en liten björnunge!! Tänk vad kul hon och Zelda hade!! :-)

2008-09-27 @ 14:24:36
URL: http://zelda.blogg.se/
Postat av: Christina

Vilka sötnosar=)

Trevlig helg allihopa=)

2008-09-27 @ 17:56:10
URL: http://www.hemsida.net/christina/
Postat av: Therese, Atlas & Charlie

Milla är ju bara för fin! =) Snyggt kort på henne med höstlöven i bakgrunden! tänk om man lyckades få till sådana kort ;-) Tänk, Atlas brukar få till samma blick som Bob har när kameran åker fram här hemma =P Ute går det bra att fota han men inne, icke!! Ha en trevlig dag! Kramar!

2008-09-28 @ 12:08:12
URL: http://leorag.just.nu
Postat av: Rebecka

Ja visst är de söta!! :-) Vi är så stolta så! :-)

Ni ska inte ha en hund till då?? Tänk en liten söt vit boxer med tigrerat öra!! ;-) Så får ni hälsa på oss samtidigt också, perfekt! Två flugor i en smäll!! ;-)

2008-09-30 @ 19:19:43
URL: http://zelda.blogg.se/
Postat av: Åsa

Gosepluttar,,,så söta de är båda vovvarna!!

Hoppas tt Milla hämtat sig från attacken! Inte alls roligt när sådant händer, min lill-hund Sacha blev ju påhoppad en mörk kväll för tre veckor sen av en riesen- och tjuter numera av skräck när hon ser den hunden. Vilket inte hör tll vanligheterna när det är leonberger, de brukar ju avreagera snabbt .

Många kramar till er alla

2008-10-07 @ 16:25:34
URL: http://tigermys.se
Postat av: Therese, Atlas & Charlie

Skratt Just nu är han billig den lilla rackaren, testar gränserna oooofta på promenaderna, tur att man är envis ;-) Ja tänk om om inte fanns =D De är underbara våra "små" trots hyssen de har för sig emellanåt =) Någon gång ibland skulle det vara roligt att se hur hans valpar skulle kunna tänkas bli men det lär aldrig bli några efter honom =) men drömma kan man göra =D Är allt bra med er annars? Här är det kallt! eller så kanske det är jag som håller på och blir förkyld =) Kramar!

2008-10-08 @ 19:39:35
URL: http://leorag.just.nu
Postat av: Therese, Atlas & Charlie

Tjae.....han har ju inga meriter direkt och så är han fransysk plus lite för lång i länden =)Men sen så skulle jag nog inte vilja låta honom gå i avel heller då det finns så mycket "problem" i den här kullen =/ Ett helsyskon plus ett halvsyskon är krypta, ett helsyskon har 1:a på armbågarna, 2 helsyskon har D höfter, 1 helsyskon har haft knölar i ansiktet som de har fått operera bort (vet inte vad det är), ett halvsyskon har fel på ena ögat, ett helsyskon saknar en tand (som de ska ha) så du ser, det är en hel del och då är det bara dumt att riskera att han får vidare några "dåliga" gener även om han själv inte har några fel =) Men visst ibland kan man sitta och drömma och undra hur valparna skulle se ut mellan honom och den och den tiken osv. =) Att Milla får många karlar efter sig är väl inte så konstigt när man är så snygg =D masklös eller inte men hon har ju faktiskt lite mask i alla fall ;-) Jag såg en bild på hennes pappa och han har ju inte heller så väldigt mycket mask men han är ju champion så.... =P

2008-10-08 @ 22:52:15
URL: http://leorag.just.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0